Monday, 30 January 2012

Rindu Time nie :'(

30/1/2012 , team hoki sekolah kitorang game and lawan SMK Teknik Klang and SMK Convent . Kitorang teringin sangat nak menang sebenarnya :') tapi takda rezeki kan ? Time vs SMKTK 0-0 , SMK Convent 0-1 , Diorang goal last minute je . If kitorang buat betul-2 mybe 0-0 kan ? Huh , Then sekolah kitorang penalti dengan SMKTK cause seri . Sekolah kitorang kalah :'( disebab kan asyik guna songket jaa . Takpa lah , dah adat pertandingan kan ? Never mind . Tahun depan ada lagi . Time training korang susah payah kan ? Aku sayang korang sangat-2 walaupun kita tak menang :'D aku tak kesah , aku nak korang always member dengan aku . Sebab training kita rapat sangat , aku takut if dah takda training korang sombong jaa taknak tegur kan ? Tengs kak Faten dah ajar kitorang semua :) ILOVEYOUALL <3 :* Paling aku suka sekolah kitorang je yang pakai jersi Harimau Mlaya :'D semua orang nyanyi lagu Harimau Malaya -.- then pengadil kitorang pun nak tangkap gambar dengan kitorang :D

With Nany and Aslin


With Mastura

Sunday, 8 January 2012

NY Rippers !

Heiy korang , if nak tau NY Rippers group yang best gila . Layan budak budak dekat situ ! :) Group tu baru ditubuh kan oleh Qamarul Arifin :) pada 8.1.2012 <3 If sesiapa nak join korang tukar Alternate name korang dengan (NY Rippers) then bagitau je aku kay ? nanti aku add <3 dalam group nie korang boleh kenal kenal dengan diorang . Wahh ! The best lahh . If nak join just ask , don't shy shy ! Ceyhh , speaking >_< and nak tau lebih lagi pasal NY Rippers nie add lahh abang kita nie Qamarul Arifin nie kay ? Dia yang create :)  and one more , if sesiapa dah join panggil lah yang lain join kay ? Coz lagi ramai lebih ceria kan ?I korang dah join rajin rajin lah lepak group tu kay ? 

HENSOME ? MEMEY URR ! >QAMARUL ARIFIN<

Wednesday, 28 December 2011

Tak hingin ..,

korang nak tau tadi aku couple dengan Amer 10 saat ? Happy gile time dia IM aku mintak couple , skali hujud sorang perempuan dia add aku , tunjuk bukti perangai si Amer , Allah ! Terok nya lah bhai , skrang aku dah tak ada hati langsung dengan dia , just abg angkat jaa . Tak lebih kay ? Siapa nak amek dia aku boleh tolong minang kan ? :'D Hahaha , tu pun If korang tahan dengan perangai dia tu lah , hoho . Aku happy sekarang taktau pasai paa ? -___- aneh betoi . Kan ? Fuhhh , aku dah TAK HINGIN dengan dia , tapi aku tak benci dia pun , dia tak buat apa apa salah , cuma hal sikit ja pun kan ? Tengs dekat Fatihah bagitau semua nya sayang :* jasa kenang kau aku tak lupa ;) walaupun kita baru jaa kenal <3 and tengs dekat Kakak aku Nur Khaleeda coz kuat kan semangat aku :)
TENGS DEKAT FATIHAH ^^

Sedih Kerana Happy :)

Korang nak tau ? Bestprengg aku yang dua orang nie dah bahagia dengan ex couple diorang balik . Mreka sibling Ada Moyy' and Diela Eyla :) Hope korang kekal doe . Aku je nie yang single tak tentu pasal -___- bila lah nak dapat jodoh nie haa . hoho , umur memang muda lagi , tapi hidup muda lagi ka ? Taktau kan ? Soo , aku nak cepat dapat boypreng macam korang , kalau boleh aku nak couple dengan Amer balik :( tapi dia dah taknak aku :) soo , never mind lahh kan ? Korang doa kan aku dapat yang baru tau ^___^ okayy ? Aku sayang korang sangat sangat ! Macam aku sayang akak aku Nur Khaleeda <3 auwww ! Nama kau mesti nak ade kan ? Hahah . :D Nanti dah besar kite kawen sama nak ? Buat kat dewan , hahahahaha apa pun tak boleh Eda , Ada , Diela and Qiela . Waw! Nmae kitorang terbaekk kan ? Korang ada kawan macam nie ? satu hati satu jiwa satu perangai -___- Amekk kau ! Haha , korang korang aku nak couple balik dengan Amer , fuhh tak pernah pernah aku single punya lama sampai macam nie -____- nie sebab aku sayang kan Amer lah aku single , dia ja yang tak sedar sampai sekarang aku single and tunggu dia , apa pun tak boleh lahh :) Btw , sayang korang sangat sangat , muahhh kanan muahh kiri muahh tengah :*
SWEET SIBLING ADA AND DIELA <3

Monday, 26 December 2011

Bile lah temu cinta sejati :')

Korang dah tau kan yang Gotcha tengah cari couple ? Huh , takde orang nak kan ? Nak wt cmne :'( Tapi mybe Gotcha nie kecik lagi nak PK soal cinta kan ? Tapi , tak salah pun :'D ade masa bercinta ada masa blajar , soo kene lah bagi bagi . Haih , siape lah couple Gotcha lepas nie kan kan ? Harap harap dia memang betol sayang Gotcha :) Amin amin . Tapi Gotcha memang jenis orang yang memilih sebenarnya :'D Hoho , takpe lahh , janji dapat couple kan ? Gotcha nak macam nie , Handsome , Tak gemok , Tinggi , Berat dari Gotcha , Taknak yang hitam sangat , taknak yang putih sangat , Setia , Pandai , Islam , Umur atas 14tahun and bawah 17tahun and stay klang or Shah Alam .  :'D Okay CUN kan ? Siapa rasa dia macam nie mehh minang Gotcha :D Olaikk ? Bye-2

Saturday, 24 December 2011

Terselah Kebodohan di Twitter :')

Heiy u all , gotcha dah ade Twitter lorhh . Ain Farhana yang buat kan :) Tengs bebanyak weyhhh . Tapi Gotcha tak pandai main langsung Twitter nie -,- haihh . Pelikk LOL ! Maklum lah , baru masok dunia Twitter kan ? Lepas Twitter nak ade Skype pulak :D Hoho , macam macam dah ade skrang kan ? Dunia dah maju memey urr ! Btw , Alya_Aqilah98 tu Gotcha punye :D Follow lahh ea korang :'D I follow you back kay ? Lepas nie ramai lahh friend Gotcha kan kan kan ? huiii ! Tu yang syok tu :D If korang ade Twitter and nak suruh Gotcha follow bagitau lah yee :')

Friday, 23 December 2011

Kakak Kitee :'D

Hello hoiy hoiy :D Gotcha nak story about my sis Nur Khaleeda Cantik Binti Bapak die hensem :D die kakak palinggggggg akuuuuuu sayanaaaggggg doeeeee ^^ , suke maen gelak gelak dengan die :'D If ade pape hal aku ngadu dekat die then die tolong aku . Kau ade kakak baek mcm nie ? Ade ? tipu je kau :P aku sorang je ade . Hoho , kakak aku sayang kau :'D Kite suke maen bagi bagi link budak yang hensem kan ? Masok aer bhaii kau kakak :) Tapi kau tetap di BAWAH KETIAK aku doe ! XD Kakak , bile lagi kite nak meet ? Rindu kau . Baru 1hari ! Btw , best maen kutuk kutuk dengan kau smlam . Sampai saket perot aku gelak "SERTAI TAPAK INI" bodoh bhaiii XD . Selamat datang ke Blog saya XD bhahahahahahahahaha , pergh sayang kau ! Sorry aku tak boleh follow kau esok pergi umah membe kau :') Haihhhh , weyhhh !!! Tahun depan kau dah Form3 , sesi pagi kan ? Sape nak jage aku doe :'( BABI lahhh ! Kau masok Form2 balek urr ! Boleh lepak dalam bas dengan kau gemok <3 Heee~! Aku sayang kau doee . Aku jealous orang laen amek kau tau ! Soo , kau kene lah SETIAAAA :'D hoho <3 ILOVEYOUSOMUCHDAMNSISTER <3
NIE URR AKAK AKU ! COMEL MACAM AKU KAN ? AKU LEBIH :)