Sunday, 8 January 2012

NY Rippers !

Heiy korang , if nak tau NY Rippers group yang best gila . Layan budak budak dekat situ ! :) Group tu baru ditubuh kan oleh Qamarul Arifin :) pada 8.1.2012 <3 If sesiapa nak join korang tukar Alternate name korang dengan (NY Rippers) then bagitau je aku kay ? nanti aku add <3 dalam group nie korang boleh kenal kenal dengan diorang . Wahh ! The best lahh . If nak join just ask , don't shy shy ! Ceyhh , speaking >_< and nak tau lebih lagi pasal NY Rippers nie add lahh abang kita nie Qamarul Arifin nie kay ? Dia yang create :)  and one more , if sesiapa dah join panggil lah yang lain join kay ? Coz lagi ramai lebih ceria kan ?I korang dah join rajin rajin lah lepak group tu kay ? 

HENSOME ? MEMEY URR ! >QAMARUL ARIFIN<

No comments:

Post a Comment