Wednesday, 28 December 2011

Tak hingin ..,

korang nak tau tadi aku couple dengan Amer 10 saat ? Happy gile time dia IM aku mintak couple , skali hujud sorang perempuan dia add aku , tunjuk bukti perangai si Amer , Allah ! Terok nya lah bhai , skrang aku dah tak ada hati langsung dengan dia , just abg angkat jaa . Tak lebih kay ? Siapa nak amek dia aku boleh tolong minang kan ? :'D Hahaha , tu pun If korang tahan dengan perangai dia tu lah , hoho . Aku happy sekarang taktau pasai paa ? -___- aneh betoi . Kan ? Fuhhh , aku dah TAK HINGIN dengan dia , tapi aku tak benci dia pun , dia tak buat apa apa salah , cuma hal sikit ja pun kan ? Tengs dekat Fatihah bagitau semua nya sayang :* jasa kenang kau aku tak lupa ;) walaupun kita baru jaa kenal <3 and tengs dekat Kakak aku Nur Khaleeda coz kuat kan semangat aku :)
TENGS DEKAT FATIHAH ^^

No comments:

Post a Comment