Wednesday, 28 December 2011

Sedih Kerana Happy :)

Korang nak tau ? Bestprengg aku yang dua orang nie dah bahagia dengan ex couple diorang balik . Mreka sibling Ada Moyy' and Diela Eyla :) Hope korang kekal doe . Aku je nie yang single tak tentu pasal -___- bila lah nak dapat jodoh nie haa . hoho , umur memang muda lagi , tapi hidup muda lagi ka ? Taktau kan ? Soo , aku nak cepat dapat boypreng macam korang , kalau boleh aku nak couple dengan Amer balik :( tapi dia dah taknak aku :) soo , never mind lahh kan ? Korang doa kan aku dapat yang baru tau ^___^ okayy ? Aku sayang korang sangat sangat ! Macam aku sayang akak aku Nur Khaleeda <3 auwww ! Nama kau mesti nak ade kan ? Hahah . :D Nanti dah besar kite kawen sama nak ? Buat kat dewan , hahahahaha apa pun tak boleh Eda , Ada , Diela and Qiela . Waw! Nmae kitorang terbaekk kan ? Korang ada kawan macam nie ? satu hati satu jiwa satu perangai -___- Amekk kau ! Haha , korang korang aku nak couple balik dengan Amer , fuhh tak pernah pernah aku single punya lama sampai macam nie -____- nie sebab aku sayang kan Amer lah aku single , dia ja yang tak sedar sampai sekarang aku single and tunggu dia , apa pun tak boleh lahh :) Btw , sayang korang sangat sangat , muahhh kanan muahh kiri muahh tengah :*
SWEET SIBLING ADA AND DIELA <3

No comments:

Post a Comment